Followers

...✿ !..BlogAtirah..! ✿...

8 Jun 2016

Belajar make up basic to advance/ kelas makeup kelantan/ kelas makeup murah

Assalamualaikum dan hai uolls..

Pada zaman serba moden ni mesti ramai nk jadi jurusolek a.k.a mak andam atau freelance mua kan??
Semuanya bermula dari bawah. Saya percaya jika adanya minat maka menjadilah dan terciptalah minat tu. Serius.. Dah ramai iolls tengok girl2 kat luar sana yg pada mulanya start dari bawah.
Kita belajar dulu serba sedikit, join kelas makeup yang Mua buat. Follow step by step. Then praktiskannya. Praktis dan terus praktis.

Dalam masa beberapa bulan kalau tangan kita selalu jinakkan takkan jadi macam mula2 uolss belajar. Bukan kita terus nak berada diatas taw, semua orang bermula dari bawah dengan berkat kesabaran.
So kat sini iolls ada buat kelas make up personal area bachok. Tak kisah grouping boleh personal boleh. Disini iolls bermula dengan demo, then student akan catit apa yang patut. Then praktikal kan,jika ada yang uolls tak faham iolls tunjuk ajar.

Bermula biasa 11am-3pm atau 2pm-5pm mengikut tarikh yang saya available.
Yuran hanya RM100 bersama sijil penyertaan tanda penghargaan anda menyertai kelas makeup basic to advance. Barang disediakan just bawa diri shaja :) Suasana tidak menggangu kelas anda okey. hihihi. amatlah selesa tiada gangguan. Hanya sek kiter jer dalam kelas make up.

Kelas makeup personal, Kelas makeup group, Kelas makeup kelantan, Kelas makeup basic to advance disini.

Whatsapp di 0139180056 untuk pertanyaan. Harga pun saya dah nyatakan diatas tadi.  :)