Followers

...✿ !..BlogAtirah..! ✿...

12 Sep 2012

Pabila tanganku mula menaip . . . .

Assalamualaikum!

Aku asyik-2 takda kerja nak buat,jadi apa lagi kat sini lah tanganku mula menaip sesuatu cerita.. Apa aku nak taip ni baca je lahh. Emm..

Semua manusia tak sempurna. Setiap orang ada kelebihan dan kekurangan tersendiri. So tak payah laa nak burukkan orang lain. Cermin diri sendiri tuh dulu. Terima lah diri kita dengan seadanya! And janganlah nak memilih sangat. Bersyukurlah dengan apa yang ada sekarang.. Kalau tuhan dah bagi cantik,lawa..tak payah nak mengata orang lah bagai. What the hell?? Kang ..kalau tuhan tarik balik pemberianNya tu baru nak menyesal.. Menyesal pun tak guna dah. So, renung-2 kan lah. Cermin diri anda sebelum anda cerminkan diri orang lain!


Ada couple, tapi cakap single. yang nih paling benci. Tak setia! Tolong lah lelaki kat luar sana tuh,kalau dah ada girlfriend tak payah nak menggatal. Pantang tengok perempuan cantik, mula lah dia.. Entah laa. Aku pun tak faham. Hargailah, jagalah pasangan sebaik2 nya. Nanti dah takde,baru nak tercari-cari. Masa tu pun dah tak guna lagi.. Terimalah pasangan tuh seadanya. Janganlah time couple,berjiwang-2. Dah clash.. Maki hamun! pegi mampus! cilaka la! bodoh laa! sial la! macam-2 lagi.. Tak baik taw.. Kalau rasa tak boleh nak teruskan hubungan tuh terus terang je laa!! Jangan diam n pendamkan kalau dah ada orang lain dalam hati tuh!! Nanti orang lain plak yang merana. Kan? Kan?

So, terima lah apa yang korang ada tuh dengan seadanya! Sorry lah kalau entry saya ni merepek.



5 comments:

LotsofloveMia said...

salam perkenalan atyra..
dh follow awk.. :)
jgn tension2 ek..

miya,
http://lotsoflovemia.blogspot.com

Atyra Punyer Blog:) said...

thanks :)

efa nur said...

setujuuuuu......!!!! :D


jemput singgah:

http://efagurlz.blogspot.com :)

Atyra Punyer Blog:) said...

yea..

NAQIE MATTOX said...

yeke said...