Followers

...✿ !..BlogAtirah..! ✿...

3 Oct 2012

Cara ringankan blog/website. (Blog Aku Berat??)

Assalamualaikum!

Hai korang. Aku nak bagi tahu , belog aku nih berat sangat kot? Tak lah bukan apa,aku timbang belog aku tadi. Emm berat jugak lah. Loadingg nyer 0.19 seconds. Lama tu. Tengok ni!

Tengok kat dalam petak merah tuh.

Hurm, sekarang ni aku nak cuba ringankan belog aku ni. Buang lah mana-mana yang tak penting tuh kan. Nanti lama sangat loadingnyer :(

Korang! Try timbang belg korang tuh? Nah aku bagi link nyer nih ha.
!>> SINI <<!

Nanti akan keluar macam ni.

Masukkan link kat dalam kotak tuh,then click kat Check!
Nanti keluar result berat belog korang. Kalau rasa belog korang berat sangat,buanglah widget-2 yg tak penting tuh okay.ini menyebabkan belog korang lambat loading. Okay terima kasih! :)


2 comments:

yaya ade said...

dah ringan dah blog awk :)blog sy 1.88 sec. berat laaaaa :/

Atyra Punyer Blog:) said...

berat la blog sy.. skg dh trun sikit hu3.... dh buang yg mana xpnting tuh..